Beoordelingen

Familie Damen –

Aanrader! Leuk huis waaraan niets ontbreekt. Voldoende servies, vele faciliteiten voor (kleine) kinderen en een heerlijke grote achtertuin. De Krim is een mooi park en geschikt voor alle leeftijden! Kortom het eiland Texel en 7Huisje hebben ons hart gestolen!

Leuk huis waaraan niets ontbreekt

Familie De Bruin –

Leuk huisje! Leuk met die folders, spelletjes, boeken. Ook voorzien van leuke extras zoals WiFi, goede tuinset, hangmatten, trampoline etc. Slim dat je in de berging nog een vriezer, koelkast, wasmachine & droger hebt. Heerlijk ruime tuin met privacy.

Veel dieren in de tuin voorbij zien komen bij het ontbijt waaronder fazant met babies en konijn met baby konijn. Kroko Loco was een hit!

Vakantiepark De Krim is een top park met voldoende speel- en eetgelegenheden.

Locatie op Texel (bovenin bij De Cocksdorp) ook helemaal top: vlakbij de vuurtoren. Wel even goed informeren als je in de zee wil zwemmen. Dat mag niet overal op Texel.

Heerlijk ruime tuin met privacy.

Tony –

Wij zijn vorige week in 7 huisje geweest. Wat heerlijk, voorzien van eigenlijk alles wat je wilt. Fijne bedden, beneden ook erg gezellig ingericht. Een vaatwasser, wasmachine en droger. En dan die tuin……. genieten is het daar. Wat een vrijheid. Alles de duinen en het strand vlak bij. Wij komen er graag terug!

Erg gezellig ingericht